Fontos tájékoztatás!

A COVID-19 vírus által okozott helyzetre, valamint az ennek következtében meghozott kormányzati intézkedésekre tekintettel üzletünk nyitva tartásával, a rendelések teljesítésével, illetve azok teljesíthetőségével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk: A járvány terjedésének megállítása érdekében az egyik legfontosabb közös teendőnk a személyes érintkezések számának minimálisra csökkentése. Ennek megfelelően a 1132 Budapest, Visegrádi u. 16. szám alatti üzletünk a veszélyhelyzet megszűnéséig az ügyfélforgalom elől zárva tart.

Webáruházunk rendeléseket fogad, kollégáink a megrendeléseket feldolgozzák és teljesítik. Munkatársaink ezen időszak alatt is munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között a 06-30-247-7170 alatti telefonszámon, illetőleg az info@sportshoes.hu email címen készséggel állnak rendelkezésükre.
Jó egészséget kívánva Önnek és egész családjának, tisztelettel:

a sportshoes.hu csapata

Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
adidas Originals

adidas Originals

ADIDAS JEANS férfi sportcipő

Még több adidas Originals | Még több Utcai cipők

Cikkszám: BD7682

Rendelkezésre áll raktárról azonnal

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

40
40
41 4242 43 44
44
45 4646 47 48

Legjobb ár garancia

Video

ADIDAS JEANS férfi sportcipő

Az adidas Jeans (adidas Originals) egy klasszikus sportcipő az 1980-as évekből.  Minőségi anyagai (kizárólag hasított bőr és velúr) és elegáns megjelenése a mindennapok szinte teljeskörűen kihasználható sportcipőjévé teszi. Adidas Jeans - bőr felsőrésszel és bőr belsővel a kényelem, természetes gumi talppal pedig a tartósság és a rugalmasság érdekében.

Rendeltetés:    unisex utcai cipő (Adidas Originals)
Felső rész:    bőr/velúr
Szín:         sötétkék/fehér
Bélés:        textil
Talp:        gumi
Cikkszám:    BD7682

29 990 Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Ajánlom ismerősömnek

Saját méretem keresem

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: