Fontos tájékoztatás!

A COVID-19 vírus által okozott helyzetre, valamint az ennek következtében meghozott kormányzati intézkedésekre tekintettel üzletünk nyitva tartásával, a rendelések teljesítésével, illetve azok teljesíthetőségével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk: A járvány terjedésének megállítása érdekében az egyik legfontosabb közös teendőnk a személyes érintkezések számának minimálisra csökkentése. Ennek megfelelően a 1132 Budapest, Visegrádi u. 16. szám alatti üzletünk a veszélyhelyzet megszűnéséig az ügyfélforgalom elől zárva tart.

Webáruházunk rendeléseket fogad, kollégáink a megrendeléseket feldolgozzák és teljesítik. Munkatársaink ezen időszak alatt is munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között a 06-30-247-7170 alatti telefonszámon, illetőleg az info@sportshoes.hu email címen készséggel állnak rendelkezésükre.
Jó egészséget kívánva Önnek és egész családjának, tisztelettel:

a sportshoes.hu csapata

Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
adidas Originals

adidas Originals

ADIDAS LA TRAINER férfi sportcipő

Még több adidas Originals | Még több Félcipők

Cikkszám: CQ2280

Rendelkezésre áll raktárról azonnal

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

40
40
41
42
42 43
44
44
45
4646 47 48

Legjobb ár garancia

Video

ADIDAS LA TRAINER férfi sportcipő

Az adidas LA Trainer (adidas Originals) egy futócipő az 1980 -as évekből... Az 1984 -ben, Los Angelesben rendezett olimpia egyik legendás sportcipője ez a modell, amit a mai kor követelményeinek megfelelően frissítettek fel úgy, hogy közben annak eredetisége semmit sem változott. Az adidas LA Trainer jellemzői a teljes, prémium hasított bőr felsőrész (esetleg kombinálva más anyagokkal), és az eredeti, klasszikus, összetéveszthetetlen dugók a talpban.

Rendeltetés:    férfi utcai cipő (adidas Originals)
Felső rész:    bőr/ szintetikus
Szín:         szürke/ ezüst
Bélés:        textil
Talp:        gumi
Cikkszám:    CQ2280

29 990 Ft
27 990 Ft
7%
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Ajánlom ismerősömnek

Saját méretem keresem

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: