Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
Asics

Asics

ASICS GEL-DS TRAINER 23 férfi futócipő

Még több Asics | Még több Futócipők

Cikkszám: T818N-400

Rendelkezésre áll 1 héten belül

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

40
40.5
41.5
42
42.5
43.5
44
44.5
45
46
46.5
4748

Futóstílusnak (lábtípusnak) megfelelő futócipő

Legjobb ár garancia

ASICS GEL-DS TRAINER 23 férfi futócipő

Akár napi szinten futsz, akár csak egyszerűen élvezed a futópadon töltött fél órádat, a GEL-DS TRAINER 23 tele van innovatív technológiákkal, melyek elősegítik minden egyes lépésedet egy felújított hálós felsőrésszel a lábfejed körül az extra támogatásért.
Vállald be a következő maratont és dönts meg a rekordod ebben a reakcióképes cipőben, amely gyors futásra és versenyekre lett tervezve. Kezdj edzeni ebben a fűzős modellben és készítsd fel magad hosszútávokra nagyobb védelemmel.
A FlyteFoam középtalp kivételes visszapattanást és stabilitást kínál, míg a Propulsion Trusstic technológia a lábfej és a cipő páratlan egybeolvadását jelenti.
Futócipőink a híres GEL csillapításunkkal készülnek; a cipő hátsó részében található GEL csillapítási rendszer csökkenti az ütéseket a becsapódás fázisában, miközben lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet az átgördülés szakaszába és így védelmezi a lábat.
Mindeközben a Dynamic DuoMax® technológia egy olyan támogatási rendszert alkot, amely kettő vagy több különböző sűrűségű középtalp anyaggal rendelkezik, így kevésbé feszíti az ízületeket és egyben csökkenti a balesetek lehetőségét illetve készenlétben tart újabb terepek meghódítására.
Ortholite bélés extra csillapítást biztosít és az esti futások sem okoznak problémát, hiszen a cipő 3M fényvisszaverős elemekkel van ellátva.

42 990 Ft
31 990 Ft
26%
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Ajánlom ismerősömnek

Saját méretem keresem

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: