Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
Asics

Asics

ASICS GEL-FUJITRABUCO 5 G-TX női futócipő

Még több Asics | Még több Futócipők

Cikkszám: T6J6N-3307

Rendelkezésre áll kifutott termék

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41.5
42
42.5

Futóstílusnak (lábtípusnak) megfelelő futócipő

Legjobb ár garancia

ASICS GEL-FUJITRABUCO 5 G-TX női futócipő

Légy a magad ura minden terepen. Nyugodtan kelj útra bármilyen körülmények között, ugyanis ez a férfi terepfutó cipő úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet, tapadást és stabilitást nyújt bárhol és bármikor. Ideális választás valamennyi futótípus számára.
A GEL-FujiTrabuco 6 minden terepen megállja a helyét, hiszen úgy lett tervezve, hogy minden egyes terepen kiváló tapadást nyújt, akár lejtőn felfelé vagy lefelé. Emellett pedig a speciális kialakítású Anti Gravel Tongue cipőnyelv megakadályozza, hogy kavicsdarabkák bejussanak a cipődbe és megzavarják a futásod.
A SpEVA technológia biztosítja számodra az egyedülálló támasztást, amire szükséged van, mivelhogy mindkét oldalon nagyobb stabilitást nyújt mikor lejtőn lefelé vagy egyenetlen s kiszámíthatatlan terepen futsz.
Az igazán megbízható védelemről éles kavicsok ellen a Rock Protection Plate technológia és a strapabíró hálós anyag (mely nem szakad) gondoskodik.
A könnyed, rugalmas dizájn és a kényelmes felsőrész segítségedre lesznek a fejlődésedben - minél hosszabb távolságok meghódításában és kitartásban.
A lábfej hátsó részében és a talprészen elhelyezkedő gél réteg illetve a több irányú külső talprész gondoskodik a kényelemről kilométereken keresztül.

44 990 Ft
29 863 Ft
34%
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: