Sportshoes.hu - a sportcipők webáruháza
További
fényképek
Asics

Asics

ASICS GEL-NIMBUS 20 LITE-SHOW férfi futócipő

Még több Asics | Még több Futócipők

Cikkszám: 1011A043-001

Rendelkezésre áll 1 héten belül

Válassza ki a méretet - mérettáblázat

40
40.541.54242.543.54444.5454646.54748

Futóstílusnak (lábtípusnak) megfelelő futócipő

Legjobb ár garancia

ASICS GEL-NIMBUS 20 LITE-SHOW férfi futócipő

Vállalj be minden kilométert a könnyed és kényelmes GEL-Nimbus 20 LITE-SHOW cipőt viselve, amely tovább fejlesztett illeszkedéssel és extra könnyedséggel lett felszerelve. A korszerűsített futócipő sokrétű csillapítást biztosít, a következők ötvözésének köszönhetően: a FluidRide középtalp, a FlyteFoam alsóréteg és a SpEVA felső réteg a középtalpban. Összegezve, a csillapítás csökkenti a visszapattanás jellemzőket és a középtalp meghibásodását.
Ez a lábbeli egy bársonyos felsőrésszel, kitűnő futóérzéssel és méretre szabott illeszkedéssel rendelkező, állandó semleges darab. Ismerve az Asics forradalmi Flyte Foam™ technológiáját ez a cipő optimális kényelemre és reakcióképes futásra lett megalkotva, de még mindig megtartva könnyedségét.
Az új FluidFit 2.0 hálós felsőrész alkalmazkodik a lábfejhez a stratégiai borítások pedig támogatják. 3M fényvisszaverős elemekkel ellátva tökéletes választás éjszakai futók számára.
Ez a nélkülözhetetlen darab sem lenne teljes a híres ASICS Gel csillapítás nélkül, amely megtalálható a sarokrészben és a láb első részében a maximális visszapattanás jellemzők és a páratlan kényelem érdekében, míg az AHAR külső gumitalp csillapít és tapad minden egyes lépésnél. Végül az extra 3M fényvisszaverős részek biztosítják a futót arról, hogy nyugodtan megállhat pihenni, hiszen látható marad minden körülmények között, a nap bármelyik órájában.

58 990 Ft
53 990 Ft
8%
27% ÁFA-t tartalmaz.
  Ingyenes házhozszállítás

Ajánlom ismerősömnek

Saját méretem keresem

Hírlevél

Érdeklődik termékeink, újdonságaink, akcióink után? Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy az elsők közt tájékoztathassuk Önt!

Név:
E-mail: